Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 18 мая 2024
23:43

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Дніпропетровська міська рада оголошує фотоконкурс

Дніпропетровська міська рада оголошує фотоконкурс
З 1 серпня у Дніпропетровську стартує фотоконкурс «Історія міста в родинних архівах».

Про це повідомили у департаменті забезпечення діяльності Дніпропетровської міської ради.

Мешканцям пропонується відшукати фото відомих місць Дніпропетровська 50 -70 років XX століття, поділитися спогадами та взяти участь у конкурсі, який триватиме до 31 серпня. Долучитися до конкурсу можуть як професійні фотографи, так і аматори. До кожного фото обов’язковий коментар (що зображено, в якому році знято, назва роботи, прізвище, ім'я, по-батькові фотографа, вік, контактний телефон, адреса електронної пошти).

Надіслані фотографії будуть оцінені у двох категоріях: «Вот эта улица, вот этот дом» та «Стоп-кадр» (фото пам’ятних міських подій). Фото відбиратимуться у два етапи: 1 етап – відбір оргкомітетом конкурсу, ІІ етап – світлини будуть розміщені на сайтах та соціальних мережах (ВКонтакте, Facebook), де мешканці міста зможуть проголосувати за ті фотографії, які сподобались найбільше. Світлини, які отримають найбільшу кількість голосів, будуть представлені на виставці, присвяченій Дню міста. Переможців буде нагороджено дипломами конкурсу. Їх роботи будуть розміщені на офіційному сайті міської ради у розділі "Дніпропетровськ – місто твоїх мрій". Окрім того, фото будуть внесені до бази даних та використовуватимуться для виготовлення презентаційної продукції Дніпропетровської міської ради, зазначають у департаменті.

Фотографії бажано надавати в паперовому вигляді (після сканування вони будуть повернені автору) або в електронному вигляді на адресу: [email protected] (у форматі JPG). Фото приймаються за адресою: Дніпропетровська міська рада, проспект К. Маркса, 75, кім. 716, тел. 744-63-13. За додатковою інформацією можна звертатися за тел. 745-37-45, додають у департаменті.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Житель приднепровска  (05.08.13 08:51): Если есть у кого фотографии Приднепровска советского периода?Собираю альбом.мой эмеил
[email protected]
Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
Житель ЛБ  (04.08.13 18:35): то 30 лет победы Днепра, то фотографии 60-х. Сами хотят жить очень по-новому, а нам очередную жвачку. Порадоваться, как оно было Ответить | С цитатой
Juice85  (01.08.13 14:16): а сколько фотографов той эпохи осталось? наверное совсем мало, большинство притащат снимки сделанные чужими руками ( а это не так как сейчас клацнул и готово) Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
Ностальгия  (01.08.13 12:43): Шота ПотеРяли? Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
лет со дня первой местной телевизионной передачи в Днепре

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте