Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 16 июня 2024
11:09

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Исполком госовета утвердил решение об обеспечении социальной защиты брошенных детей

Исполком госовета утвердил решение об обеспечении социальной защиты брошенных детей
ukrtelecom.su
10 червня виконком Дніпродзержинської міської ради затвердив рішення про забезпечення у місті соціального захисту покинутих та знайдених дітей, котрі залишилися без батьківського піклування і перебувають у медичних закладах міста.

Рішення прийняте на виконання Указу Президента України «Про додаткові заходи щодо захисту прав та законних інтересів дітей» з метою попередження в місті фактів порушення прав покинутих дітей.

Рішенням доручено управлінню охорони здоров'я міської ради забезпечити контроль за терміном перебування у медичних закладах покинутих та знайдених дітей, своєчасно надавати інформацію про закінчення терміну лікування або медичного обстеження таких дітей до районних служб у справах дітей. Відповідні доручення та рекомендації надані службам у справах дітей районів міста, головам районних рад, керівництву Будинку дитини.

У Дніпродзержинську в 2008 році матері покинули 68 дітей.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
лет отелю «Астория»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте